lottaandrehn

Alla inlägg under september 2010

Av lotta Andrehn - 12 september 2010 22:44

Nu vart helgen avklarad. En underbar helg med mycket skratt och tårar. Glädjetårar. Pippilångstrump, grekisk sallad, glasblåsning, negerbollar, massa kaffe, god mat och dryck. Möhippa har gått av stapeln.


Att det skulle bli en spa helg vart bara en avledning från min sida för min kusin Jennie, istället blev hon kidnappad i falkenberg, förd till Varberg där vi hade dukat upp en mysig picknick med Grekisk sallad, melon, druvor, vin och gott tillbehör. Massa tjejstjöt, minnen och skratt. Efter detta spektakel fick Jennie blåsa glas, vilket hon blev jätteglad för. Toklyckat verkligen, blev jättefina skålar och en kula som Jennie blåste.

En tripp på staden utklädd till Pippilångstrump hanns med, en fika på Mignon och sedan bar det av hemåt mot stugan för paketgissning, porträttmålning och massa vinpimpel och god mat. Tacobuffe på menyn med en efterrätt som inte ens påbörjades...istället proppade vi i oss massa chips, godis, vin, öl, cider och liknande kalorifattiga produkter. Kalasbra!


Kvällen blev mysig med massa tjejprat, kärlek, livet, barn...jaa, såntdär som ni män nu är överlyckliga för att ni inte var med på denna tillställning ungefär, sånt bestod kvällen av. Vilket var meningen, och vilket gjorde den fullbordad.


Tack alla medverkande tjejer ;

Frida B, Karin, Jenny C, Frida Ö, Erika, Sanna, Ida, Jennie, Jossan och tack till mig själv..!


          

Av lotta Andrehn - 9 september 2010 11:57

Glömde ju det viktigaste !!!!



Kl  08.30 stod jag på löpbandet på gymet!





J A G    Ä R    S Å    J Ä V L A    B R A!!!!!

 

 

 

 

 

detta är min motivationslåt när sista rushen på löpandet är, högsta effekt, brantast lutning, 2½ minut... sen dör jag.

puss

Av lotta Andrehn - 7 september 2010 20:32

Sitter nerslängd i soffan i mycket behagligt läge med smått kännande träningsvärk och en kopp te. Längtar redan till morgondagens gympass!! Jag och mamma, bra träningsteam!


Stackars Lollo sitter på en buss till Oslo och fått jävligt fittigt besked från dom hon skulle flyttat in hos, dålig stil alltså, men men. Nu gör vi vad vi kan för henne.


Bor du, har du, känner du, vet du, någon som har/behöver en inneboende i Oslo, hör av dig till mig, eller till Louise Brink på facebook. Alla tips är guld värda!!




Längtar tillbaka till Sol och Värme, stränder och sköna människor. 8e oktober bär det av igen. Jiiiha! :)


Ha en bra kväll vänner. Puss

Av lotta Andrehn - 2 september 2010 13:31

F*ttteknik..... hatar tekniska prylar.



skrev ett jättelångt inlägg... men vips var det inte kvar.


f ö r b a n n a d




grekland återkommer ikväll. hej



                        

Ovido - Quiz & Flashcards