lottaandrehn

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av lotta Andrehn - 1 februari 2011 21:23

Åhej å hå! Då försöker vi igen...


Får nog helt enkelt börja med att sätta upp målet att uppdatera här 1 gång i veckan.. det är rätt rimligt. Men förmodligen en gång för mycket ibland... time will tell.

 

Nu har jag haft helt 2 kolosalt underbara helger varvat med jobb och fest. No sleep, men det hinner jag med när jag dör.


I fredags jobbade jag hela dagen på Veromoda och sedan for jag direkt till Grand för premiären av 30+. En fredag, sista varje månad, kör vi 30+ partynight. Med Dj och låtar från förr. Premiären blev  en stoooor succe och jag ser mycket fram emot nästa , 25/2. Det var mycket blandat folk, 23-50/60 års åldern... go blandning och bra gäster. En helt bra kväll, no doubt!


Upp lördag morgon, jobb Veromoda,  och en ledig lördagkväll som var tänkt att spenderas i soffan, men min vän Amarone och min pojkvän Karamellkungen. Men icke. Alicja triggade upp mitt partymood rejält, och hem o svirade om, sen bar det av mot Eastlongside för förfest hos bror med trevliga människor, sen mot Grand.

  

  

  


Det var en M A G I S K afton som Henrik.B stod för. Har aldrig taket lossnat, så gjorde det det tusen gånger om i lördags. FY FAN rent ut sagt vad bra det var. Jag är fortfarande helt mållös över kvällen när jag reflekterar och tänker tillbaka. STORT credd till Grand , och mer sånna här event!


Söndagen var jag inte riktigt lika mållös på jobbet, eller jo mållös var nog det enda jag var.

  

Jo allt gick av automatik. Efter hemfärd 16.00 däckade jag starkt i soffan. Nöjd och belåten efter en helt 100% helg! Tack underbara ALICJA för, ja bästa kvällen!


Igår....Gjorde jag inte ett smack. Tror jag. Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg? Soffan var min vän hela kvällen, det kommer jag ihåg!

Idag for jag in till stan för att fika med Elina, men givetvis blev det en massa shopping, skor, kläder och grejer... F  A  N  ! :) men på kontot gör ju pengarna varken mig glad, eller någon nytta... så whatever.. ;)

  

Elina är en fin själ den där. Hon har ett eget företag, med dans, event och sånt där. Kika in på www.Elinadet.se och läs även hennes blogg, www.Eliness.blogg.se

  


En mysig dag med massa gött gossip, mys på stan och bokning av klippning och färgning. På tisdag ska jag förändras. Yes. Tuff ska jag bli! :)


Nu väntar jobb onsdag-lördag, . Lördag kväll Grand och SÖNDAG = FLYTT!!!

 

 

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards