lottaandrehn

Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av lotta Andrehn - 18 augusti 2010 23:31

Om exakt 1 vecka, Exakt 7 dagar. Exakt 168 Timmar. Exakt 10080 minuter sitter vi på balkongen på hotellet i Grekland, på Rhodos. Jag Filippa och Sara. Kan det bli bättre? ja, om jag nu varit i greklandsform.... men jag har ingen annan än migsjälv att skylla. Fy. Men jag tror jag överlever.

Ska bli helt ja, jag finner inte ens ord för hur skönt det ska bli att komma från detta, ja vad det nu är, det som är här hemma iallafall...

   Hotellet

    



Hade tänkt lägga upp lite bilder från gårdagen oxå, men givetvis glömde jag kameran hos Bror igen. Denna dagen har inte bestått i mer än slapphet. Vi har dock gått en långpromenad jag och Brinken, mer än så har inte intagits i motionssyfte. Annat blir det imorgon. Ska sova ut ordentligt, sen promenera heeeeeeela dagen, iallafall 3 gånger, sen börja packning inför grekland. Jises, längtar ihjäl mig!


Sov gott, så ska jag se till och lägga in lite mer bilder imon.  Puss



   

Av lotta Andrehn - 18 augusti 2010 12:00

Att jag ens lever nu kan vara den största under som hänt världshistorien (att ens Lollo lever... om hon nu gör det?). Herregud. Det där med 10 i 2 shots är nog det bästa man kan åstadkomma när man är ute på vischan. Varför stänger dom inte baren 15-20 minuter innan stället stänger? Då skulle väldigt många skallebank och kräkningar besparas.... ja, får nog utforska detta lite. Annars kan man ju alltid tacka nej till dom där shotsen oxå... eller ?


Gårdagen vart iallafall mycket lyckad, även om det inte blev något vinci för våran del, istället blev det en utsökt Taco middag i trevligt sällskap med gott i glasen hos min underbara bror. Efter det begav vi oss till Tonic, och där väntade en grym Lineup för en späckad musikkväll, vilket inte kunde bli annat än succe! Andrehn & Asp levererade... som vanligt! 


Hot chocolate + polare Bear


  



Joooodå! Lollo lever, hon kom nyss nertassandes. Polarebear på högsta och vi kör igen.....in our dreams.

Nu ska vi nog försöka orka oss ut på en lång promenad som sagt... vi får se hur det går med den. Jag är mer död än levande, och jag tror samma känsla infinner sig hos Lollo... time will tell. Om jag lever, uppdaterar jag mer om gårdagen senare och även lite mer bilder...Köpte trots allt en ny kamera igår... & Dator.... Puss


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards