lottaandrehn

Alla inlägg den 1 mars 2011

Av lotta Andrehn - 1 mars 2011 17:31

Vilken underbar dag jag har haft.. hittils, och den kommer bara bli bättre. Soffan från och med nu! :)



Började dagen med en skön PW med Jossan. Vi tog ett varv runt kyppe med Charlie, jossans hund och vi tjattra massa tjejsnack, vikt, kost, hälsa, killar och ja you name it! Alltid lika kul och träffa Jossan och speciellt att hon känns kul att träna med då hon oxå vill "komma iform" ingen av oss är väl egentligen i oform..men ändå.. 

  

Jossan var inte pigg på att vara med på kort...;)

trött sliten och no mejkup dag idag.. men dom behövs dom oxå, man kan inte vara påtopp jämt.. :)  

  


Efter promenixen med Jossan begav jag mig till Morfar.. drack lite kaffe och åkte med han till Netonnet och köpte en DORO mobil till honom. Nu kan han ringa hejvilt! 

Jag blev även en ruggit söt kaffemaskin rikare... Me lika alot!

  



Nu till vad detta inlägget skulle handla om, min tanke, Instant slim och superslim! 


Många är nyfikna på dessa produkter, och likså var jag efter att ha läst en bruds blogg där hon skrev om dessa, www.fillanslife.blogg.se (för övrigt en helskön brud som bloggar om sitt liv, jävligt bra på att skriva och kul läsning, så kika in o läs.. ) Nåväl.


Jag beställde hem Instant Slim efter att ha läst och rådfrågat mig om det någon vecka. Började knapra dessa piller, och redan dag 1 kände jag skillnad på kroppen. 

#Ingen hunger

#Svettades lätt

#Muntorrhet

#pigg

Första 5 nätterna hade jag sömnproblem och det tog lång tid innan jag somnade, samt att man vakna till och sov till o från hela nätterna. Men det avtog och efter 5 nätter sov jag som vanligt. I övrigt så var det inget annat som riktigt hände med mig, jag minskade givetvis i vikt, men som med allt vad det gäller träning är det ingen garanti att fettet försvinner där man vill då det är ens kropp som "bestämmer". Jag tränade på som vanligt och levde allmänt som vanligt, jag hade ingen huvudvärk eller andra bieffekter. Vet folk som fått värre men samtidigt vänner som inte känt nånting. Så det är helt från person till person, men ABSOLUT att jag rekomenderar folk att prova detta lilla piller om man har "problem" och jämt är hungrig och svårt att komma igång med träning/viktnedgång osv....och va nu ingen moralkärring och komentera att man är dum i huvudet, att det är knak etc, för det förstår väl vilken människa som helst som är någorlunda normalt funtad att detta inte är NORMALT eller BRA för kroppen att få i sig, säkerligen, dess ingredienser som de inehåller... men alla gör vi som vi vill!

Jag åt dessa i 4 veckor, sedan blev det för mkt jobb och jag kände helt enkelt att jag inte kunde träna fullt ut och att då inte pillrena var så bra att äta kanske... har förpackningarna kvar och funderar att börja igen. 


Jag har även provar Superslim, som är syrran till denna lilla tablett, som sägs inehålla Efferdrinsubstansen efedra. Jag tog Superslim direkt efteratt jag slutat med instantslim för att se skillnaden, men jag märkte helt ärligt inte av någon skillnad Kan varit för att jag enbart åt typ 3 tabletter (1 tablett om dagen, så 3 dagar endast alltså ).... Ska prova att köra med superslim nu när jag kör igång igen inför sommaren.. så får vi se! Jag uppdaterar er när jag kör igång, och vad som händer! :)



Nu blir det däremot soffläge med en kopp te. Puss


Av lotta Andrehn - 1 mars 2011 11:55

Välkommen du underbara vårmånad Mars! Tiden går såååå sjukt fort...


Nu är det dax att börja tänka på sommaren, lite iallfall.  


Idag börjar PW (Powerwalks) minst 4 gånger i veckan, samt efter fredag då jag varit på Freeport och handlat upp mig på träningskläder, börjar även löprundorna att byta av varandra. 

Fram till 1 april ska jag minska i fettmängd, för att 1 April börja träna på Sportlife som öppnar i knallerian då. Kommer bli rktigt skoj att träna , speciellt eftersom jag kommer träna med Linn ! Smidigt och bra oxå att det ligger vägg i vägg med jobbet, lunchen eller före och efter jobbet är det bara  o köra... finns inga undanflykter!


Visst, jag är inte fet nu vill jag påstå, men jag har det där hullet, jag alltid haft, och det kommer jag säkerligen inte få bort heller, men armar, ben och absen ska det filas lite på... magen är där den är, men den är rätt skön att ha o bulla med! :)


Här är min dagsform... Hullbull och lite sladdrig, men vafan!:)

  


Its time to get skinny biatch igen, så watch out! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe som kickar igång förbränningen lite extra, sen blir det en lååååång walk med Jossan runt hela Borås iprincip. När jag kommer hem igen blir det dusch och eventuellt ner på stan och kika på en MAC DATOR :) tänkte även lägga upp lite kort på mina nya inköp, lägenheten osv... stay tuned fuckers :) Puss

Ovido - Quiz & Flashcards